Op uitnodiging van …. heeft INSED op zondag 8 maart jl. deelgenomen aan een gezamenlijke training in het gebouw van de voormalige politieacademie te Apeldoorn.
De enthousiaste organisatie lag in handen van Jolanda en Jan Reuvenkamp.
Gedurende deze dag werden de reddingshondengroepen….. en Brabant met onze INSED-koppels gemixed: zowel in de inzetbare hondenkoppels als de koppels in opleiding.
Een gangenstelsel in een tweetal kelders met aan weerszijden diverse vertrekken voorzien van (kluis)deuren, luikjes, technische installaties, buizen boden ruim voldoende uitdaging voor alle zintuigen van mens en hond. Donkere vertrekken werden verlicht door hoofdlampjes en extra zaklantaarns. Bovengronds boden de vele kamertjes, kantoorruimten, een tweetal sporthallen en een stormbaan in de buitenlucht voldoende afwisseling voor zoekacties op ‘vermiste personen’, zowel op materiaal als levend.
INSED bedankt de organisatie en de collegae hartelijk voor de leerzame momenten.