Zaterdag 20 april 2024 was INSED actief in een gebouwtraining.
Het te doorzoeken ruime bedrijfspand heeft twee verdiepingen. Een plattegrond dient als gebouw verkenning en maakt aandachtspunten zichtbaar. Op de begane grond bevinden zich meerdere werkplaatsen, zoals de constructieruimte, waarin geurstromen zich volop verspreiden. De motorenwerkplaatsen bieden gelegenheid om de honden eigen te maken met geluid en geur. Magazijnen op de verdieping leren de geleider hoe en op welke wijze de hond ondersteuning te bieden om de veiligheid te waarborgen.
Ondanks afleiding door medewerkers op de werkvloer en aanwezige klanten houden de honden alle aandacht voor hun zoekwerk.
INSED heeft onderscheidende leermomenten in kaart gebracht door de realistische weergave van mogelijke locaties van vermiste personen.

INSED dankt EPS Uitlaten voor de gastvrijheid.
Benieuwd naar de foto’s? Volg ons op Facebook!