Op 30 juli 2020 is inzet-/groepsleider, oud penningmeester en medeoprichter van stichting International Northern Search & Earthquake Dogs, Marinus van der Werff plots overleden.

‘We herinneren jou als de man die samen met Edwin van Venema Communicatie zorgde voor goede portofoons. Jij ging voor dag en dauw naar Gieten om de verbindingswagen op te halen en te zorgen dat die op de goede locatie kwam. Jij ging af en toe met Anastasia mee om te kijken of we al vorderingen maakten richting het examen. Je was een soort voor-examinator. Je bezocht landelijke vergaderingen en legde overal contacten. Bij inzetten was jij de man die vanuit de verbindingswagen de boel coördineerde. Marinus je was een bescheiden, maar veelzijdige man. Je zei weinig, maar als je iets zei, sneed dat meteen hout. Je veelzijdigheid bleek ook uit je waarschuwingen als er iets mankeerde aan onze auto’s. Je hoorde feilloos wat het mankement was. Marinus, jij was een van de oprichters van INSED. Het was voor ons een eer om samen met jou te mogen trainen en daarmee INSED tot een hoger niveau te hebben gebracht. Marinus, heel veel dank namens ons allen!’

Lees meer over Marinus op memori.nl.