Donderdag 13 april jongstleden was INSED door Dorpsbelangen Odoornerveen gevraagd een presentatie te geven over reddingshondenwerk. De verzamelplaats was het plaatselijke dorpshuis ‘De Miet’ te Odoornerveen. INSED was met 4 geleiders en twee honden ter plaatse. Het was een zeer geslaagde avond. Cora, Petra, Wendy en Anastasia gaven een presentatie. Er was een enthousiast publiek die veel vragen stelde. Ook werd er uitleg gegeven hoe de honden het zoekwerk stapje voor stapje aanleren. Vi, Hollandse herder kruising Mechelse herder, liet dit in de praktijk zien hoe dat in zijn werk gaat.  Jūst, Australian Shepherd, ging in de gymzaal nog zoeken naar een vermist persoon. Na afloop kregen we allemaal een presentje waarbij de honden niet vergeten werden.
INSED bedankt het bestuur dat wij aanwezig mochten zijn.