Zondag 27 februari 2022 was aandacht voor diverse situaties waar wij tegenaan kunnen lopen tijdens zoekacties naar vermiste personen. Deze keer vormen een gebouw en personen met lichamelijk letsel een bron van informatie.
Ons teamlid Linda en haar man Jacky, met langjarige ervaring en een schat aan ervaring en kennis op gebied van EHBO, maakten het geheel op motiverende wijze inzichtelijk. Zowel theoretisch als praktisch. 
Welke eerste (medische) handelingen pas je toe wanneer een vermist persoon door de hond(en) wordt gevonden. Welke invloeden van buitenaf spelen een rol. Veiligheid, taakverdeling, samenwerking, communicatie en betrokkenheid van je hond, zijn enkele belangrijke aspecten. Tot slot een rollenspel waarbij verschillende voorvallen ieders inlevingsvermogen prikkelde en ons tot handelen aanspoorde.
INSED dankt daarbij Venema Communicatie voor de gastvrijheid en de gelegenheid tot deze veelzijdige gebouwtraining.