Het speelveld

Zondag 30 mei 2021 heeft INSED gebruik mogen maken van een bijzondere locatie: Paintball Emmen. Het speelveld bevindt zich in een oude machinefabriek van ruim 1600 vierkante meter en is voorzien van onder andere torens, bruggen, huisjes en auto’s. Tezamen met het licht, geluid en de special effects maakt het tot een fantastische en uitdagende locatie om te trainen met onze reddingshonden-koppels.
Voor zowel de honden als hun geleiders was het een leerzame ochtend met uitdagende zoekacties.

Paintball Emmen biedt diverse activiteiten aan voor jong en oud. Naast Paintball, wat overigens niet met verfballetjes wordt gespeeld maar met rubberen kogels welke hergebruikt worden, bestaat het aanbod uit de activiteiten Arrow Battle, Lasergamen, Airsoft en Shoot-It.

INSED dankt Rik Westera (de drijvende kracht achter Paintball Emmen) voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om te kunnen trainen in deze uitdagende setting.