Ons INSED-lid Esther (van der Linden), is in 2018 van start gegaan met een geweldige uitdaging, haar eigen onderneming, Was getekend, Esther van der Linden.

De kracht van haar bedrijf weerspiegelt zich in ‘de kracht van het tekenen’. Een vorm van communiceren. Esther haar missie als zakelijk tekenaar is helder: zij maakt zichtbaar wat er gezegd (of juist niet gezegd wordt!). Kijk hier voor nadere informatie over Was getekend, Esther van der Linden.

Jaarlijks schenkt Esther 10% van de netto-opbrengst van haar bedrijf aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar is onze reddingshondengroep INSED waarvoor wij eerder in het jaar een waardebon in ontvangst mochten nemen.

INSED kreeg afgelopen zondag 20 juli het door Esther geproduceerde animatiefilmpje overhandigd waarin de kracht van beeldtaal tot uiting komt. De tekeningen zorgen ervoor dat u als lezer vlot tot de kern van de boodschap van het reddingshondenwerk komt en dit snel begrijpt doordat woord en beeld wordt samen gevoegd.

INSED dankt Esther zeer hartelijk voor dit fijne gebaar van sponsoring en wenst haar alle zakelijke succes toe en bovenal enorm veel plezier.